Wij doen wat mogelijk is. U kunt nog steeds mooie artikelen bij ons kopen. Wij zijn er voor de mensen die het product maken. Zodat zij ook een goed leven kunnen opbouwen.

Bestellen kan via een berichtje op Facebook, of bel 06 412 296 36 (Truus Luijendijk) Wij bezorgen uw cadeau gratis bij u thuis.

Het staat vrolijk, sjiek en speels op tafel. En het smaakt erg lekker en verassend. Tafelwater 10.95 Navulling 5.95 Diverse smaken

Welkom

Wereldwinkel Ridderkerk verkoopt producten, die op een mensvriendelijke manier zijn geïmporteerd uit de derde wereldlanden, waar dan een eerlijke prijs voor betaald is aan de producent en daardoor dus directe steun wordt verleend aan de makers van het product.

Helaas heeft ook de Wereldwinkel sinds 15 december j. l. haar deuren moeten sluiten. Dit betreuren wij zeer, met name voor de producenten in ontwikkelingslanden, die het veel zwaarder en moeilijker hebben dan wij.

Ondanks de Lockdown willen wij u heel graag van dienst zijn.

Als u een bestelling wilt doen van foodproducten of cadeau artikelen kunt u uw wensen doorgeven via de mail naar info@wereldwinkelridderkerk.nl of bellen naar Truus Luijendijk 06- 41229636.

Wij nemen dan contact met u op en bezorgen uw bestelling gratis bij u thuis.