Mijn winkelwagen

is leeg

Uw winkelwagen is leeg!

Wereldwinkel Ridderkerk verzorgt al heel veel jaren relatiegeschenken en kerstpakketten voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Waarom een Fair Trade kerstpakket van de Wereldwinkel Ridderkerk?

-u laat uw medewerkers, klanten of relaties zien dat u maatschappelijk betrokken bent

-u gunt hardwerkende ondernemers in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs

-uw pakket wordt maatwerk; wij helpen u graag bij het samenstellen van uw unieke pakket

-onze vrijwilligers pakken uw pakket feestelijk en met de grootste zorg in

-u betaalt bij ons geen kosten voor het inpakken en ook geen bezorgkosten in de regio

-kortom: u geeft iets bijzonders

Een bijzonder kerstpakket op maat

Zoals gezegd kunt U uit het enorme assortiment van de Wereldwinkel dus zelf een kerstpakket naar wens samenstellen. Zo kunt U kiezen voor een bepaalde kleur of voor een bepaald thema. Onze ervaring heeft ons geleerd dat de ontvangers van de kerstpakketten deze extra aandacht enorm weten te waarderen. Met elk idee waar U mee komt vinden wij samen met U een creatieve oplossing. Bij ons is alles mogelijk.

Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Truus Luijendijk.

Tel. 06 - 41229636 of