Welkom op de wereld Nieuw! fairtrade baby assortiment

Welkom op de wereld
Nieuw! fairtrade baby assortiment

Wereldwinkel Ridderkerk gaat zich binnen de bestaande formule focussen op cadeaus voor elk levensmoment. Van geboorte tot op kamers gaan, van trouwen tot aan het pensioen.
Voor elk bijzonder moment heeft de Wereldwinkel een uniek en symbolisch cadeau in het assortiment, bovendien dragen alle cadeaus bij aan een betere wereld.
Wereldwinkel
Ridderkerk introduceert een eerste module met het thema zwangerschap & geboorte.

Welkom op de wereld
Ouders van een pas geboren baby gunnen hun kleintje de wereld. Met het nieuwe babyassortiment  van de Wereldwinkel kan dat. Deze kersverse wereldbewoners maak je blij met schattige knuffels, een heerlijke zachte wikkeldoek, of een van onze babydagboekjes met mooie herinneringen voor later.
Met een cadeau uit de Wereldwinkel laat je niet alleen jouw kleintje stralen, maar ook een familie ver weg. De cadeaus zijn fairtrade geproduceerd waardoor de producenten een regelmatig en eerlijk inkomen krijgen, onder goede arbeidsomstandigheden werken en de kans krijgen om hun eigen kinderen een mooie toekomst te geven. Dat is nog eens een werelds gevoel!

Greep uit het Wereldwinkel baby assortiment

Knuffels
Deze vrolijke koeienknuffels komen uit Sri-Lanka. Hier worden ze gemaakt van handgeweven stof en op de naaimachine stevig in elkaar gezet. De borduursels worden er met veel geduld en vakmanschap met de hand op gezet.
Worden de koeien na al het knuffelen toch een beetje vies, dan is dit gelukkig geen probleem. De knuffels zijn wasbaar

BABYBAL
Dit lieve cadeau met prachtige beschilderingen is bedoeld om boven de wieg te hangen. De basis is  gemaakt van gerecycled papier dat met de papier-maché techniek tot een bal wordt gevormd. Ambachtslieden beschilderen de producten met kindvriendelijke, loodvrije verf. De serie is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: met tekens van de dierenriem, met multiculturele baby’s, met lieflijke vogeltjes en met wollige schaapjes.

DOE- DOEKJE
De naam doet dit doe-doekje eer aan. Dit multifunctionele babydoekje is namelijk op wel vier verschillende manier te gebruiken.
Gebruik het doe-doekje als  slab, tutdoekje, spuugdoekje of opbergdoekje! Het doekje is namelijk voorzien van een speciaal zakje waar je een speen in kan opbergen. Handig!

_______________________________________________________________
Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in 220 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

_______________________________________________________________

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:WERELDWINKEL Ridderkerk Schoutstraat 17

2981 EZ Ridderkerk info@wereldwinkelridderkerk.nl telefoon: 0180-430417