Sponsoren

Heeft U als Ridderkerkse ondernemer wel eens gedacht aan het ondersteunen van de Wereldwinkel Ridderkerk?

Steeds meer bedrijven in Nederland hebben in hun doelstelling staan dat ze naast een gezond en duurzaam financieel-economische onderneming willen zijn, ook maatschappelijk verantwoord willen ondernemen (MVO).

Wereldwinkel Ridderkerk prijst zich gelukkig met het feit dat een aantal Ridderkerkse ondernemingen al spontaan Wereldwinkel Ridderkerk hebben gekozen om uiting te geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid op wereldschaal.

Deze bedrijven zijn:

• Drukkerij van Beuzekom
  • Stichting Fonobori
  • Timmerfabriek de Kievit
  • Rabobank Ridderkerk
  • Automobielbedrijf van Splunder
  • Van der Valk Hotel Ridderkerk

Ze helpen de Wereldwinkel in de vorm van een financiële bijdrage of via steun in het leveren van goederen of diensten.

Verder zijn er steeds meer bedrijven en organisaties die als klant goederen en diensten betrekken van de Wereldwinkel Ridderkerk, via het betrekken van Fair-Trade koffie of thee en andere producten of het door het door vrijwilligers kosteloos laten verzorgen van op maat gemaakte Kerstpakketten. Het afgelopen jaar verzorgde de Wereldwinkel ruim 1400 Kerstpakketten.

Wij kunnen heel goed sponsoren en/of klanten gebruiken. Als u op wat voor manier dan ook iets voor de Wereldwinkel zou kunnen en willen betekenen, neemt u dan contact op met Arie de Waard.

Tel. nr: 0180-411694 of 06-52116273 of via: info@wereldwinkelridderkerk.nl