Mijn winkelwagen

is leeg

Uw winkelwagen is leeg!

Vrienden van de WW Ridderkerk

Vrienden van de Wereldwinkel Ridderkerk is een initiatief van onze ambassadeur Jan Jansen, gepensioneerd Commercieel Directeur van de Rabobank Ridderkerk.

U wordt Vriend van de Wereldwinkel Ridderkerk als u jaarlijks een  pakket met cadeaubonnen van de wereldwinkel wil afnemen. Dat pakket kost 50,- euro en daarvoor krijgt u aan waarde € 54.60 terug, nl:

• Vier cadeaubonnen ter waarde van 10,- per bon

• Elke cadeaubon is verpakt in een mooie doosje

• Elk voorzien van een grote Tony Chocolonely  chocoladereep twv € 3.25

De gedachte is dat u deze cadeaubonnen als cadeau of als relatiegeschenk aan iemand geeft en die u daarmee kennis laat maken met de bijzondere producten van de wereldwinkel.  Dat levert de Wereldwinkel naast een mooie omzet ook nog eens veel  nieuwe bezoekers op. En dat laatste is misschien wel het belangrijkste.  Want we weten dat als mensen eenmaal over de drempel van de winkel  zijn gegaan, ze vaker terugkomen.

Bent u geïnteresseerd om vriend van de WW Ridderkerk te worden, geeft u dan even een belletje naar de wereldwinkel (Telefoon: 0180 – 430417) en dan zal Jan Jansen direct daarna contact met u opnemen.

Inmiddels zijn de volgende personen/organisaties of bedrijven “Vriend” geworden:

-De Schouw Ridderkerk  -Ortgiess BV Ridderkerk  -Dugong BV Ridderkerk

-RVVH  -Rabobank  -Henk Geeve  -M en H Loodgieters

-Dinie Top  -Coen van Staveren  -Leo Plaisier  -H.van Houcke  -Floor Plaisier

-Hans Muntz  -Inge Nuis  -Kees van t Zelfde -Martin de Geus  -Jan en Truus Luijendijk

-Schinkelshoek Communicatie  -Joke van Vliet  -P.Schrik

-T.Tibbe  -Bart Bahlman  -Wim Onderdelinden